Başkan elini kürsüye vurarak bütün müdürleri uyardı! “Bunu kesinlikle tolere etmeyeceğim”

Başkan Ahmet Metin Genç’ten meclis üyelerine sert uyarı.

Başkan elini kürsüye vurarak bütün müdürleri uyardı! “Bunu kesinlikle tolere etmeyeceğim”

Trabzon’da Ortahisar Belediye Meclisi Nisan ayı toplantıları yapıldı.

Bugün yapılan son oturumda CHP Grup başkanvekili Turgay Şahin, belediyede görevlilerin vatandaşların sorunlarıyla yeterince ilgilenmediği şikayetlerinin kendisine ulaştığını söyledi. 

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç konu ile ilgili olarak kürsüde açıklamalarda bulunurken bütün birim müdürlerini elini kürsüye vurarak uyardı ve “talimatımdır” dedi.

“BUNU KESİNLİKLE TÖLERE ETMEYECEĞİM”

Başkan Genç “Burası halkın, vatandaşın mahalli idaresidir. Buraya gelen kişinin sorunu çözülemeyebilir. Her sorun çözülecek diye bir şey yok. Hepinize buradan ayrı ayrı canlı olarak talimatımdır. Vatandaşımızla ilgi alaka konusunda personelimizin al, bak, git gibi bir şey yok. Burası halkın kurumu. Alacak, gerekirse kendisi nezaret edecek. Müdür, Başkan yardımcısı olmadı bana gelecek. Çözdük, çözdük, çözemedik en azından vatandaşımızla ilgilendik. Bizden vatandaş bunu istiyor. O personelin tavrı beni meclis üyelerini temsil ediyor. Seçilmiş idareyiz biz burada. Böyle bir şey yok. Bunu istemiyorum. İşimizde eksik olur tölere ederim ama bunu kesinlikle tolere etmeyeceğim arkadaşlar. Hepinizden bu konuda büyük bir hassasiyet istiyorum ve bekliyorum. Eksik yaparız, az yaparız, çok yaparız, belki de yapamayız. Her şeyi yapacağız diye de bir şey yok ama vatandaşımızla ilgileneceğiz. Bu faaliyet raporunun en önemli kısmı. Bütün personellerimizde toplantı yapmanızı istiyorum, sizler aracılığınızla benim talimatım olarak iletmenizi istiyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber