Başkan Ekim İmmün Plazma bağışında bulundu

Başkan Osman Nuri Ekim, İmmün Plazma bağışında bulundu.

Başkan Ekim İmmün Plazma bağışında bulundu

Trabzon Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, COVID-19 tanısı konulan, tedavi sürecinin ardından iyileşen ve belirlenen şartlara uygun tüm vatandaşlara immün plazma bağışında bulunmaları çağrısı yaptı.

Başkan Ekim’de, Koronavirüs tedavi sürecinin ardından Trabzon Kızılay şubesine giderek İmmün plazma bağışında bulundu.

Başkan Ekim İmmün Plazma bağışında bulundu

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını sürecinde Türkiye'nin başarılı yönetim gösteren ülkelerin başında geldiğini ifade eden Başkan Ekim, "Devletimiz, COVID-19 tanısı konulan hastalarımızın tedavilerini ilk andan itibaren ücretsiz yapıyor. Mart ayından bu yana ülkemizde yaşanan vakaların ardından son derece başarılı çalışmalar ortaya koyuldu. Kontrollü sosyal hayata geçişin ardından ise özellikle son dönemde vaka sayılarında artış var. Vatandaşlarımızdan maske-mesafe ve temizlik kurallarına uymalarını istirham ediyorum. Her birimiz, karşımızdakinin sağlığını düşünerek hareket etmek durumundayız. Bu konuda lütfen her zamankinden daha duyarlı olalım" dedi.

Başkan Ekim İmmün Plazma bağışında bulundu

KOVID-19 tanısı konulan ve şu anda tedavisi devam eden hastaların bir an önce sağlığına kavuşmasını arzuladıklarını dile getiren Başkan Ekim, COVID-19 tanısı konulan, tedavi sürecinin ardından iyileşen ve belirlenen şartlara uygun tüm vatandaşlara immün plazma bağışında bulunmaları yönünde çağrı yaptı. 

Her bir canın çok kıymetli olduğunu vurgulayan Başkan Ekim, "Millet olarak kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı her zaman çok yoğun yaşıyoruz. Bu süreçte de bu duygularımız her zamankinden fazla yaşayarak hastalarımızın tedavisinde kullanılmak üzere Türk Kızılay’ına immün plazma bağışında bulunabiliriz. Hastanede tedavi gören ve umutla bekleyen vatandaşlarımızın canına can katabiliriz. Bağışlanacak her kan plazması bir can için umut olacak. Şartlara uygun her vatandaşımız için şimdi sıra başka hastaları iyileştirmek için duyarlı bir davranış ortaya koymakta" diye konuştu.

Tüm halkımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Ekim İmmün Plazma bağışında bulundu

Başkan Ekim İmmün Plazma bağışında bulundu

Başkan Ekim İmmün Plazma bağışında bulundu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber