Başkan Bıyık Ankara'da Akşener ile bir araya geldi

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Genel Başkan Meral Akşener ile bir araya geldi.

Başkan Bıyık Ankara'da Akşener ile bir araya geldi

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Ankara’da gerçekleştirilen İYİ Parti belediye başkanları toplantısında Genel Başkan Meral Akşener ile bir araya geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Genel Merkezi’nde ilçe belediye başkanlarıyla buluştu. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda Akşener, belediye başkanlarını "Sizi görmek ne güzel" diyerek karşıladı. Toplantıda 2023 Genel Seçimleri’ne giden yolda belediye başkanlarının izleyeceği yol haritası masaya yatırıldı. Meral Akşener, en çalışkan belediyelerden  biri olan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a özel ilgi gösterdi. Başkan Bıyık, İYİ Parti liderine Yomra Belediyesi’nin ilk kültür yayını olan "Dünden Bugüne Yomra" adlı kitabı hediye etti. Ziyarette Yomra Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şimşek’te yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber