Başkan Altuntaş Soylu’ya başarılar diledi

Şimdi Kandil’i başlarına yıkma vaktidir!

Başkan Altuntaş Soylu’ya başarılar diledi
Trabzon Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş, İçişleri Bakanlığına atanan Süleyman Soylu için tebrik mesajı yayınladı.
Altuntaş mesajında şu ifadelere yer verdi: “Trabzon’umuzun önemli bir değeri olan Süleyman Soylu, bugüne kadar sürdürdüğü görevlerin ardından İçişleri Bakanlığı görevine layık görüldü.

15 Temmuz gecesi, halkın önünde TRT binasını darbecilerden temizleyen Bakanımızın, İç işleri bakanı olması çok yerinde bir karar oldu. Bundan sonraki süreçte Türkiye’nin önünü kesmek isteyen terör konusunda da önemli adımlar atacağı ve olumlu gelişmeler olacağını düşünüyorum. Bakanımız Süleyman Soylu’nun kendi tabiriyle de dediği gibi vakit Kandil’i başlarına yıkma vaktidir. Sayın bakanımıza tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler