Başkan Adayı Sarıalioğlu kayıtsız kalmadı: Emlakçılar ve İnşaatçılar mağdur

İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkan adayı ve Saral Gayrimenkul CEO'su Semih Sarıalioğlu emlakçıların ve inşaatçıların sorunlarına kayıtsız kalmadı.

Başkan Adayı Sarıalioğlu kayıtsız kalmadı: Emlakçılar ve İnşaatçılar mağdur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tam kapanma döneminde faalivette bulunmayan esnaflara iki grup halinde 5 bin ve 3 bin TL hibe müjdesi verdi. Hibe alacak esnaf kategorisinde bulunmayan ve tam kapanma döneminde iş yerlerini açamayan emlakçı ve inşaatçılar durumu oda başkanı Ayhan Taflan'a iletti. 680 üyesi bulunan İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Taflan, konuyu CİMER'e yazdığını esnaflara mesaj atarak belirtti.

Bazı oda üyelerinin tepkili olduğu ve 680 üyesi olan bir odanın sıkıntılarına CİMER aracılığı ile  çözüm aramak yerine Bakanlar, Trabzon Valisi ve Belediye başkanı ile görüşmesi gerektiğini dile getirdikleri öğrenildi.

ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIM

Öte yandan İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkan adayı ve Saral Gayrimenkul CEO'su Semih Sarıalioğlu, olaya kayıtsız kalmayarak Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş'un cep telefonuna mesaj atarak konuyu bilgilendirdi.

Sarıalioğlu, "Sayın Ticaret Bakanım Dr. Mehmet Muş Öncelikle bir hem şehriniz olarak yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Bu vatana bu millete bir Trabzonlu olarak bu memleketin helal süt emmiş vatan sevdalısı bir evladı olarak en güzel hizmeti yapacağınızdan asla şüphemiz yoktur. Allah yar ve yardımcınız olsun. Sayın Bakanım bizler Trabzon'da emlak danışmanlığı ve inşaat sektöründe hizmet veren 600'ü aşkın üyesiyle yüzlerce istihdam sağlayıp binlerce insanın evine ekmek getirmesine vesile oluyoruz. Pandemi döneminde tüm sektörlerde olduğu gibi bizim sektörümüzde ağır darbe almıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle bizzat kendisinin açıkladığı iki grup halinde esnafa verilecek destek paketleri ger çekten iktidarın esnafa verdiği önemi gözler önüne sermiştir. Fakat üzülerek söylemek istiyorum ki destek paketlerinde yer almayan emlak danışmanlığı ve inşaat sektörü temsilcileri de pandemi döneminde çok mağdur olmuştur. Maalesef meslek örgütlerimiz belli ki mağduriyetimizi gerçek manada yetkililere iletememişlerdir. Sizlerden yüzlerce esnaf binlerce aile bireyi adına istirham ediyorum, emlak danışmanlığı ve inşaat sektörü temsilcilerinin de destek kapsamına alınması bizlerinde ailelerimizin de bir nebze olsa rahatlamasına vesile olacaktır. Tüm meslektaşlarımız ve aileleri adına ilginize teşekkür” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber