Başkan adayı Mustafa İskender: “Şoför esnafı komisyon vermeden işini yapacak”

Yomra Şoförler ve Otomobilciler Odası başkan adayı Mustafa İskender projelerini anlattı.

Başkan adayı Mustafa İskender: “Şoför esnafı komisyon vermeden işini yapacak”

Yomra Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın yarın yapılacak olan seçimlerinde Başkanlığa talip olan Mustafa İskender açıklamalarda bulundu.

Başkan Adayı Mustafa İskender şunları dile getirdi: “Yomra şoför esnafı yıllardır mağdur edildi. Şoför esnafının temsilciliğini yapan arkadaşımız ilçemizde yaralarımıza parmak basıp çözüm bulmak yerine sorunları halı altına atarak boşa zaman harcamıştır. İlçemizde öğrenci taşımacılığı yapan şoför esnafımız yapılan ihalelerden iş alamaz duruma düşürülmüş durumda ama ihaleyi alan işletmelerden daha ucuza iş alarak işini ikame etmek için zarar etmek zorunda kalmaktadır. Yomra Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak seçimi kazandığımızda ben ve çalışma arkadaşlarımın ilk işi, her esnafımızın kendisinin taşımacılık ihalesine girip kendi işini kendi yaparak, aracı işletmelerin elinden iş alma mahkumiyetlerine son vereceğiz. Kısacası şoför esnafımızın sırtından sağlanan kazançları bitireceğiz.”

Başkan adayı Mustafa İskender: “Şoför esnafı komisyon vermeden işini yapacak”

TRAFİK TESCİL BÜROSU KURULACAK

“Yomra’da Trafik Tescil Bürosu kurulması için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Trabzon’un en hızlı gelişen ilçelerinden biri olan Yomra’da Tescil için başka ilçeye gidilmesi ilçemizin eksikliğinden öteye itibari bir ihtiyacımız olduğunun bilinmesi gerekir.”

TAKSİCİLİK YAPAN ESNAFIN SORUNLARI VAR

“İlçemizde taksicilik yapan esnaflarımız daha düzenli daha sağlıklı, ihtiyaç duyulan yerlere yeni taksi durakları açarak halkımıza daha iyi hizmetler vererek daha kazançlı iş yapabilmelerini sağlayacağız. Taksi esnafımızın saygınlığını arttırarak ilçemizde daha iyi bir taksicilik hizmeti sağlayacağız. Yomramızın en büyük sorunlarından biri olan korsan taksiciliğe ‘dur’ diyerek çözüm getireceğiz. ”

Başkan adayı Mustafa İskender: “Şoför esnafı komisyon vermeden işini yapacak”

YÜKSEK MAHALLELERDE ULAŞIM SIKINTILI

“İlçemizin yüksek mahallelerinde toplu taşımacılık yapan esnafımızın bir kısmı sadece ilçe merkezine kadar gelip il merkezimize taşımacılık yapmamaktadır. Bu vatandaşlarımızı da mağdur etmektedir. İlçe merkezimize kadar taşımacılık yapmak zorunda kalan esnafımızın güzergah izin belgelerinin il merkezimize kadar yolcu taşıyabilmeleri için gerekli çalışmalara hemen başlanacaktır.”

ESNAF TEK ÇATI ALTINDA TOPLANACAK

İlçemiz genelinde taşımacılık yapan bütün esnaflarımızı tek çatı altında toplayarak ilçemizdeki taşımacılık gelirini ilçe esnafımız kazanması için ne gerekiyorsa onu yapacağız. 

KAMYONCU ESNAFIMIZA DESTEK

Kamyoncu esnafımıza da adil bir düzen sağlayarak, sorunlarıyla ilgilenerek imkanlar doğrultusunda elimizden gelen yardım ve destek sağlanacaktır

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber