Başkan adayı Adil Duman'dan Haber61'e ziyaret! Projelerini anlattı

Trabzon Otel ve Kahveciler Esnaf Odası Başkan Adayı Adil Duman Haber61'i ziyaret etti.

Başkan adayı Adil Duman'dan Haber61'e ziyaret! Projelerini anlattı

Trabzon Otel ve Kahveciler Esnaf Odası 12 Ocak 2022 tarihinde seçim yaparak yeni başkanını belirleyecek. 

Yapılacak olan Seçim öncesinde, uzun süre Esnaf ve Sanatkârlar Odasında Yönetim Kurulu Üyeliği, Trabzon Valiliği’nde Mütevelli Heyet Başkanlığı yapan ve yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile ön plana çıkan Adil Duman adaylığını açıkladı.

Kanser Derneği’nde 9 yıl başkan yardımcılığı yapan Duman, bu alanda başarılı projeler ortaya koyarken Görev aldığı her STK’da birbirinden önemli işlere imza attı.

HABER61’İ ZİYARET ETTİ!

Haber61’i ziyaret eden Adil Duman, Genel Müdür Ergun Hardaloğlu ve Genel Koordinatör Tuncay Lakot ile görüştü.

Otel ve Kahveciler Esnaf Odası seçimleri için birbirinden güzel projeler hazırladığını belirten Duman, “Odamıza ait bir web sitesi olacak. Kolay iletişim için whatsapp hattı kurulacak, talepler anında yönetime ve ilgililere ulaşacak. İstihdam ve ara eleman için destek sağlanacak. Proje ofisi kurularak hem odamızın hem üyelerimizin bu odadan destek alması sağlanacak. İşyeri girişim desteği ile üyelerimize kuruluş, tasarım, logo oluşturma ve dijitalleşme konularında hizmet verilecek. Üyelerimizin yenilenebilir enerji yatırımları teşvik edilerek destek sağlanacak. Üyelerimize yönelik meslek kursları düzenlenecek (doka, iç işleri bakanlığı sivil toplum genel müdürlüğü, ab fonları). Oteller/pansiyonlar için işyeri açma ve çalışma şartlarını kolaylaştırıp ruhsat almaları sağlanacak. Sosyal sorumluluk gereği kamu spotları hazırlanacak. Yerel yöneticilerle istişare toplantıları yapılarak talep ve problemler ilgililere ulaştırılacak (Belediye, kaymakamlık, valilik gibi). Üyelere verilecek esnaf kredilerinin yaygınlaştırılması sağlanacak. Sektörümüzün kosgeb desteklerinden yararlanması sağlanacak. Odamız esnafına indirimli veya faizsiz kredi sağlanması konusunda girişimler yapılacak. Ürün tedarikinde toplu anlaşmalar sağlanarak üyelerimize kolaylık sağlanacak.” dedi.

Odaya yeni bir heyecan ve farklılık kazandıracağını vurgulayan Duman, “Tüm esnafımızı 12 Ocak’ta seçime davet ediyoruz“ şeklinde konuştu.

ADİL DUMAN KİMDİR?

1977 yılında Trabzon’da dünyaya gelen Adil Duman, Pazarkapı’da (moloz) DUMANOĞLU olarak bilinen aile işletmesinde çalışarak sektörün her alanında bilgi, birikim ve tecrübe edindi. Hâlâ sektörün içerisinde olan Duman, 2016-2019 yılları arasında Trabzon Valiliği Mütevelli Heyet Başkanlığı yaptı, Akyazı Yelken ve Su Sporları Kurucu Kulüp Başkanıdır. Ayrıca Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odasında 8 yıl yönetim kurulu üyeliği, Kanser Derneği’nde de 9 yıl başkan yardımcılığı yaptı. Duman, evli ve 2 çocuk babasıdır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber