Başbakan yardımcısı Canikli Trabzon'da

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli Trabzon Valiliği'ni ziyaret etti.

Başbakan yardımcısı Canikli Trabzon'da
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli Trabzon Valiliği’ni ziyareti sırasında yaptığı açıklamada Hollanda’nın yaptığı skandal uygulama ile ilgili olarak, Avrupa Suçüstü yakalanmıştır.

Nurettin Canikli şu ifadeleri kullandı;

"Aslında uzun zamandan beri Avrupa’nın bugüne kadar savunduğu ilkeler ve değerlerle örtüşmeyen, ne temel insan hak ve özgürlüklerinin savunulmasının ötesinde bir takım tavır davranış ve politikalar ortaya koymaya başlamıştı. Son günlerde bunlar artık çok daha net açığa çıkmaya başladı. Avrupa’nın geçmişte uyguladığı politikaların ilginç bir tezahüratı olduğu değerlendirilir. Tarihe biraz döndüğümüzde Avrupa’nın kafatasçı, baskıcı ve sömürgeci tavırlarının tarihi meşgul ettiğini görürüz. Avrupa medeniyetinin sömürgelik üzerine kurulu olduğunu biliyoruz. Bosna’da binlerce insanın katledilmesinin önünü açan onları katillere teslime den Birleşmiş Milletler Forması altında onları korumakla görevli Hollandalıların orada büyük bir katliama neden olduklarını biliyoruz. Bunlara şaşırmamak gerekir.

BAŞBAKAN YARDIMCISI CANİKLİ'NİN AÇIKLAMALARININ TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

AVRUPA SUÇÜSTÜ YAKALANMIŞTIR

Maskeler düştü. Avrupa’nın maskeleri düştü. Gizleme gereği duymuyorlar. Daha önce Avrupa korkunç, vahşi, sömürgeci yüzünü evrensel değerlerle maskelemeye çalışıyorlardı. Kanlı yüzlerini bir kez daha ortaya koydular. Avrupa ülkeleri uzun yıllardan beri Türkiye’nin toprak bütünlüğünü hedef alan terör örgütlerine destek verdiklerini biliyoruz. Türkiye’de terör örgütlerinin akıttığı kanda Avrupa’nın eli vardır. Bugün Avrupa Suçüstü halinde yakalanmıştır. Bundan sonra hiç bir güç Avrupa’nın dağılmasını engelleyemez. Avrupa’yı birleştiren değerler ortadan kalkmıştır. Avrupa sona doğru yaklaşmaktadır. İngiltere’nin Avrupa Birliğinden ayrılması tesadüfi bir durum değildir. Avrupa Birliği’nin özellikle içerde kaynayan ateşi ve yangını İngiltere erkenden fark etmiştir. Avrupa’nın dış bölgelerindeki kafatasçı görüşler merkeze doğru kaymaya başlamıştır. Avrupa bundan sonra kavgaların çatışmaların merkezi haline gelmiştir. Avrupa Birliği rüyası bitmiştir. Bu haksızlığa destek verenler bunların bedelini ödeyecektir. Bakanlarımıza yapılan eşkıyalık Avrupa’da sonun başlangıcı olacaktır. Bunlara misliyle karşılık vermek en doğal hakkımızdır. Bunların detaylarını konuşacağız ve karar vereceğiz. Artık sömürü düzeninin de sonuna geliyoruz. Aslında kavgaların nedeninin en önemli ayaklarından biri de bu. Hollanda sömürgeci ülkelerden biridir. Türkiye’nin bu sömürgeci politikayı bitirir politika izlemesi onları rahatsız etmektedir."
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler