Bakanlıktan Trabzon'a kritik uyarı: 2 gün sürecek önlemleri alın!

Trabzon Valiliği’nde kritik uyarı! 2 gün sürecek!

Bakanlıktan Trabzon'a kritik uyarı: 2 gün sürecek önlemleri alın!

Haber61 - Haber Servisi

İçişleri Bakanlığı Trabzon Valiliği’ne sağanak yağış uyarısı gönderdi.

İçişleri Bakanlığı’nın Trabzon dahil 10 ilin valisine gönderdiği uyarı yazısında, bugün ve yarın sağanak yağış beklendiği ve gerekli önlemlerin alınması gerektiği bildirildi.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan Trabzon Valiliği’ne gönderilen yazı şu şekilde;

Meteoroloji işleri Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre 31.10.2019 Perşembe günü ve 01.11.2019 Cuma günü İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin illerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yer yer etkili olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ( Ani sel , su baskını, yıldırım v.b.) dikkatli olunması gerektiği bildirilmiştir.

Bu kapsamda İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, valiliklerine söz konusu yaşanabilecek yağışlar sebebiyle ilgili tüm kurum ve kuruluşların ortaya çıkabilecek olumsuzluklara karşı uyarılmasını ve gerekli her türlü önlemi alınmasını

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber