Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Haber61'e konuştu! "Trabzon'da olmak önemli"

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Haber61'e Teknofest ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Haber61'e konuştu! "Trabzon'da olmak önemli"

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır Teknofest için Trabzon'a geldi.

Teknofest alanında bulunan Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır festivalde Haber61'e festival ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kacır konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

"Bugün TEKNOFEST'İ Karadeniz’le buluşturduk. Trabzon’da olmaktan mutluyuz. Trabzon önemli bir şehir, Selçuk Bayraktar'ı yetiştiren bir şehir bu topraklara özgüven eken bir isim. TEKNOFEST’in burada olması önemliydi. Bakan Varank’da bu şehrin evladı. Yeni insanlarımız yetişsin diye festivali burada getirdik. 3 gün boyunda yarışmalarımız devam edecek. Bütün Trabzonluları buraya bekliyorum. TEKNOFEST’in ana misyonu yetişmiş insan kaynağına destek vermek. Staj programlarına katılan, kendi girişimlerini kura gençlerimiz var. Yepyeni girişimleri doğduğunu görüyoruz. İnsan kaynağına yeni katkılar sunmaya gayret gösteriyoruz. Binlerce saatlik projeye emek verme tecrübesini yaşamış kişilerin yetişmesine destek vermeye çalışıyoruz. Selçuk Bayraktar gibi gençlerin yetişmesine destek sağlamaya çalışılıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber