Bakan Süleyman Soylu'dan Trabzon'da 3 günde 4 miting

AK Parti Trabzon SKM Başkanı Dilekoğlu: “bakanımızın mitinglerine tüm halkımız davetlidir” dedi.

Bakan Süleyman Soylu'dan Trabzon'da 3 günde 4 miting

AK Parti Trabzon Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Hasan Dilekoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Trabzon’da yarından itibaren mitingler gerçekleştireceğini ifade etti.


Dilekoğlu, “Bakanımız Sayın Süleyman Soylu yarından itibaren 3 gün boyunca şehrimizde referandum çalışmalarımız doğrultusunda mitingler gerçekleştirecektir. Bakanımız yarın Beşikdüzü ve Of, Cuma günü Akçaabat ve Cumartesi günü ise Ortahisar ilçesinde miting gerçekleştirecektir. Bakanımız bundan önce 18 ilçede vatandaşlarımızı selamlamış olup yoğun bir ilgi ve destekle karşılaşmıştır. Bakanımızın programlarına eşlik eden İl Başkanımız Haydar Revi, Milletvekillerimiz Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar ve Salih Cora, Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İlçe Başkanlarımız, İlçe Belediye Başkanlarımız da elini taşın altına koyarak yoğun bir tempoda çalışmalara devam etmektedir” dedi. 

BÜYÜK BİR DESTEK GÖRMEKTEDİR 

Bakan Soylu’nun Trabzon’da olduğu gibi ülkenin dört bir tarafında geniş katılımlı mitingler ve toplantılar gerçekleştirdiğini ifade eden Dilekoğlu, “Trabzon’umuzun gururu olan Bakanımız Süleyman Soylu ülkemizin dört bir tarafında mitingler ve toplantılar gerçekleştirdiği gibi terörle mücadeledeki büyük başarısı da her birimizi gururlandırmakta ve onurlandırmaktadır. Trabzon olarak terörle mücadelede tarih yazan Bakanımıza desteğimizi arttırarak yanında olmalıyız. Referandumda evet oyu vermek anayasa değişikliğini kabul etmekle birlikte terörle mücadeleye de destek vermek olacaktır.  Beşikdüzü, Of, Akçaabat ve Ortahisar’da yapacak olduğumuz mitinglere tüm vatandaşlarımız ve basın mensuplarımız davetlidir. Miting hazırlıklarımız tamamlanmış olmakta ve 16 Nisan arifesinde yapacak olduğumuz bu tarihi açık hava toplantılarında Trabzon üzerine düşeni layıkıyla yapacaktır, destekleri ve bizlere verdikleri enerji için her bir vatandaşımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber