Bakan Soylu’dan yine sert çıkış

Akyazı’da Trabzonspor Stadyumu’nun hemen yanına Şehir Hastanesi yapılmasıyla ilgili Bakan Süleyman Soylu ‘istemezükçüler var bundan vazgeçsinler’ çıkışının ardından yine aynı sert söylemlerine devam etti.   Akyazı Trabzonspor Stadyumu’nu da birilerinin en

Bakan Soylu’dan yine sert çıkış
Akyazı’da Trabzonspor Stadyumu’nun hemen yanına Şehir Hastanesi yapılmasıyla ilgili Bakan Süleyman Soylu ‘istemezükçüler var bundan vazgeçsinler’ çıkışının ardından yine aynı sert söylemlerine devam etti.
 
Akyazı Trabzonspor Stadyumu’nu da birilerinin engellediğini geçmişte de bunu yaptıklarını şimdide yaptıklarını ifade ederek, “Şehir hastanesi oraya yapılacak. Bunu kimse engelleyemeyecek. Tabipler Odası 300 kişilik anket yaparak kentin yüzde 70’i de bunu istemiyor diyenleri kabul etmiyorum. Biz 2 seçim geçirdik. Bu 2 seçimde projemizi ortaya koyup milletimizle paylaştık. Gazetelerde sosyal medyada anlattık. Kabul gördü. Trabzon bu projeyi istiyor” dedi.
 
Soylu sözlerine şöyle sonlandırdı; Cumhurbaşkanımızın bu konuda kesin kararı var.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ben Çimento Fabrikası’nın yerine olabileceğini fakat o alan sizin istediğiniz şehir hastanesini karşılayacak böyle bir alan olmadığını ifade ettim. O da, “Neresi uygun olur?” dedi. Bizde kendisine, Bu konuda Akyazı var dedik.  Söylediği söz şudur; Akyazı varsa, 300 dönüm de varsa oraya yapın."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber