Bakan Soylu'ya sert eleştiri!

Trabzon Demokrat Parti İl Başkanı Ali Akar, terör konusunda Bakan Süleyman Soylu'ya tepki gösterdi.

Bakan Soylu'ya sert eleştiri!
Trabzon'un Maçka İlçesi'nde bir askerin şehit olmasıyla sonuçlanan hain terör saldırısı sonrası Trabzon Demokrat Parti İl Başkanı Ali Akar yaptığı açıklamayla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya tepki gösterdi.

Soylu'nun terör bitti diyerek milleti aldattığını öne süren Akar, " Ey Soylu terörü bitirseydin Maçka’da teröristin ne işi vardı?" ifadelerini kullanarak "Acil tedbir alınmalı" uyarısında bulundu.

İşte Akar'ın yaptığı açıklama;

İçişleri Bakanı Soylu her açıklamasında terörü bitirdik,inlerine girdik diyerek bu milleti aldatmıştır.Ey Soylu terörü bitirseydin Maçka’da teröristin ne işi vardı?Bir askerimizi şehit ettiler.Vatandaşlarımız ve askerimiz size güvendiler.Diğer bölgelerde gerekli tedbirleri ve de istihbaratları alamadınız.Gerekli ikazları yapmadınız.Teröristi kapımızın önüne getirdiniz.Ben eleştirdiğimde yandaş gazetelerin hepsi beni eleştiriyordu..Hemşerimiz çok başarılı olduklarını savunuyorlardı.Hadi yandaşlar şimdi savunun.Kuş işleri Bakanı mısın ,asayişi sağla ne kaldın helikopterlerde dediğimde bana veryansın edenlere şimdi diyorum ki ben yanılmadım.Şimdide doğudan şehrimize terörist uçurdu.En güvenilir şehirler arasındayken şimdi de vatandaşlarımız tedirgin olmuştur.Yaylalara gitmeye korkmaktadırlar.Acilen tedbir alınması gerekir.

Şaibeli bir referandum bitti.Muhalefete baskı yapmanız kolay bir işti.Buyurun terörü halledin.Artık havalarda gezmeyi bırak.Ayağın yere bassın ve de gerçekleri gör.Ona göre tedbir alın.Milleti kandırmayın ,aldatmayın.Yıllarca verdiğiniz tavizin neticesi ile karşı karşıyayız.Terörle mücadele Demokratların işidir.90’ lı yıllarda nasıl terörü bitirmişsek yine bitiririz.At sahibine göre kişner.Kimisine çifte atar,kimisini üstünden atar.Herkesimi kucaklayacak hürriyet,adalet,hukuk,demokrasi ve de kalkınmanın adresi Demokrat Partidir.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler