Bakan Soylu ve Vali Yavuz'un eşleri dünya kadınlar günü etkinliklerinde

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun eşi Hamdiye Soylu ve Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un eşi Şengül Yavuz, 8 Mart dünya Kadınlar günü sebebiyle bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Bakan Soylu ve Vali Yavuz'un eşleri dünya kadınlar günü etkinliklerinde

Bakan Soylu'nun eşi Hamdiye Soylu ve Vali Yavuz'un eşi Şengül Yavuz, Trabzon Valliği'nin organize ettiği yemekte şehit aileleri ve yakınlarıyla bir araya geldi.


Hamdiye Soylu ve Şengül Yavuz,  bir otelde düzenlenen etkinlikte misafirleriyle yakından ilgilenip, samimi bir ortamda sohbet ettiler.
 
KADIN EMEĞİ KONULU SERGİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Hamdiye Soylu ve Şengül Yavuz, Anadolu’da Kadın Portreli Müzikli Anlatım programına katılarak kadınlarla bir araya geldiler.
 
Program sonunda,  katılımlarından dolayı Hamdiye Soylu ve Şengül Yavuz'a çiçek takdim edildi. Şengül Yavuz da, Dünya Kadınlar Günü anlam ve önemine istinaden Hamdiye Soylu'ya Karadeniz kadınını anlatan tablo ile gümüş telkari takım hediye etti.
 
Ardından, Trabzon Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünce düzenlenen ‘Kadın Emeği ‘ konulu serginin açılışını gerçekleştiren Soylu ve Yavuz, stantları tek tek gezip, el emeği ürünleri yakından inceledi. 

Son olarak Hamdiye Soylu, Şengül Yavuz ve beraberindekiler, şehit aileleri ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde şehit aileleriyle fidan dikim etkinliğine katılarak fidan dikimi gerçekleştirdi. 
 




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler