Bakan Soylu sözünü tuttu

O formalar yerine ulaştı

Bakan Soylu sözünü tuttu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin'i ziyareti sırasında kendisini çiçeklerle karşılayan Mardin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın'ın ikiz çocuklarına üzerinde isimleri yazılı Trabzonspor forması gönderdi.

Bakan Soylu'nun, 2 Eylül'deki Mardin ziyaretinde kendisini çiçeklerle karşılayan Mardin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Aydın'ın ikiz çocukları Yusuf ve Ceylan Aydın için gönderdiği Trabzonspor forması, Kızıltepe ilçesinde oturan ikizlere ulaştırıldı.

Dernek başkanı babalarından formaları alan 10 yaşındaki ikizler, Trabzonspor sevdalısı olduklarını belirterek, Soylu'ya teşekkür etti.

Dernek başkanı Aydın da 2012 yılında derneği kurduklarını ve 3 bin 523 üyelerinin bulunduğunu söyledi.İçişleri Bakanı Soylu'yu Mardin ziyaretinde havalimanında karşıladıklarını, ikiz çocuklarının da Soylu'ya çiçek verdiğini anlatan Aydın, "Bakanımız ikiz çocuklarıma forma gönderdi. Kendileri adına çocuklara formaları takdim ettim." ifadesini kullandı.



Aydın, 1976 yılında Trabzonspor'un ligde fırtınalar estirdiğini ve Trabzonspor sevdasının o günlerden bu yana başladığını aktardı. Aydın, şöyle konuştu:

"O dönemde bu anılarla büyüdük. Turgaylarla, Necatilerle, Hasanlarla İskenderlerle büyüdük. Bütün köyümüzde o dönemde Trabzonspor sevdamız başladı. 1990 yılından bu yana Trabzonspor kongre üyesiyim. Şu anda aktif şekilde de devam ediyor."

KIZILTEPELİ ENGELLİ KADIN, TRABZONSPOR MAÇINA GİDECEK

Öte yandan, derneğin girişimleri ve İçişleri Bakanlığının desteğiyle tekerlekli sandalyeye bağımlı 30 yaşındaki Ebru Akıcı, refakatçi olarak kız kardeşi Rojin Akıcı ile yarın oynanacak olan Trabzonspor- Akhisar Belediyespor maçına gidecek.
Maça gideceği için çok mutlu olduğunu aktaran Akıcı, Mardin'den Trabzon'a sevgilerini götüreceğini, Trabzonspor takımını çok sevdiğini belirtti.

Akıcı, "Sevgi ile gideceğiz, eminim sevgi ile döneceğiz. İçişleri Bakanımız başta olmak üzere Trabzonspor'dan Gökhan Saral'a ve derneğe çok teşekkür ediyorum. Trabzonspor maçını izleyeceğim için çok mutluyum." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler