Bakan Soylu şehit evine gitti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzonlu Şehit Mustafa Küçük'ün evine taziye ziyaretinde bulunarak acılarını paylaştı. Bakan Soylu, iki gün önce Ankara'da meydana gelen terör saldırısında şehit olan Mustafa Küçük'ün Ankara Eryaman'daki

Bakan Soylu şehit evine gitti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzonlu Şehit Mustafa Küçük'ün evine taziye ziyaretinde bulunarak acılarını paylaştı.

Bakan Soylu, iki gün önce Ankara'da meydana gelen terör saldırısında şehit olan Mustafa Küçük'ün Ankara Eryaman'daki evine giderek acılı aileye taziye ziyaretinde  bulundu.

Bakan Soylu devlet olarak her zaman yanlarında olduklarını belirterek "Acılarını paylaşıyoruz. Mustafa Küçük kardeşimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Herkes şundan emin olsun ki bu terörün kökünü kazıyacağız" dedi.

Öte yandan şehit Mustafa Küçük'ün cenazesi öğle saatinde Trabzon'a getirilecek.  Bakan Soylu da cenaze törenine katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber