Bakan Soylu'nun Trabzonspor sıkıntısı

Bakan Soylu'nun Trabzonspor sıkıntısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon'da düzenlenen referandum istişare toplantısında Avni Aker'in akıbetini açıklayarak Trabzonsporla ilgili sıkıntısını anlattı.


İçişleri Bakanı Soylu, Trabzonspor'un Akyazı'daki maçlarına gelip izleyememekten üzüntüsünü dile getirerek şöyle konuştu: "Bir sıkıntım var. Trabzonspor'un Akyazı'daki maçlarına gelmek istiyorum ama bir şeyden de ürküyorum. Biz orada maç seyrederken memleketin bir yerinde istemediğimiz bir şey olur da milletimize mahçup olursak diye inanın büyük bir endişe içerisindeyim. Am o muhteşem havayı maçın başladığı andan 90. dakikaya kadar hem seyrediyorum hem de takip ediyorum. Hocamızı, futbolcularımızı arkadaşlarımızı arıyorum. Stadımız Trabzonumuza yakışır bir eser oldu." 

Soylu ayrıca, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin açılmasıyla beraber ne olacağı merak edilen Avni Aker Stadyumu'nun parka dönüştürülecek Trabzonluların hizmetine açılacağını müjdeledi. Bakan Soylu, "Avni Aker'in yeri hem şehrimize yakışır hem insanımıza yakışır çok güzel bir park olarak tasarlanıyor. Önümüzdeki günlerde Trabzonlunun önüne koyacaklar ve inşallah orada da çok güzel bir eseri, bir taraftan Yavuz Selim Stadı'nın bize emanet edilen o anlayışını diğer taraftan da çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın rahatlıkla faydalanabileceği anlayışı hep beraber göreceğiz. Çok güzel işler başaracağız." diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler