Bakan Soylu'dan ağır sözler: Bu baro Trabzon'a yakışmıyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile Trabzon Baro Başkanı Sibel Suiçmez'i ağır sözlerle eleştirdi.

Bakan Soylu'dan ağır sözler: Bu baro Trabzon'a yakışmıyor!

Haber61/Haber Servisi Levent Ustabaşı 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Bu baro Trabzon'a yakışmıyor. O barolar başkanı edepten yoksun! Yalakalarına CHP, HDP, FETÖ rozeti taksınlar." 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu referandum çalışmaları nedeniyle Trabzon’a gelerek gençlerle buluştu. Burada Türkiye Barolar Federasyonu Başkanı Metin Feyzioğlu’nun Trabzon’da konuşma yaparak ‘hayır’ propagandası yapmasını eleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çok ağır göndermelerde bulundu.

Bakan Soylu, Trabzon Barosu yönetimine böyle bir organize yaptıkları için “Bu Baro yönetimi Trabzon’a yakışmıyor. Yakalarına CHP, HDP ve FETÖ rozeti taksınlar” diyerek sert çıktı.

EDEPTEN YOKSUN!

Bakan Soylu şunları söyledi: "Geçenlerde Trabzon’a bir Barolar Birliği başkanı geldi. Burda diyorki; “Bu anayasayı MHP ile Ak Parti oturdu APO’yla beraber yaptı! Bak bak… Ne yapmışız! Edepten yoksun bir adamın söylediği söze bakar mısınız? Adamın tipine boyuna bakıyorsun ona oy verip oraya getirenlere bakıyorsun.. Neyse.. Size şunu söyleyeyim adamın cibilliyeti aynı.. Birinci köprüye, 2. köprüye, 3. köprüye hayır diyen cibileyetleriyle aynı..

Trabzon Barosu bizim Trabzon hiç de yakışmıyor Bu baro yakasına 3 tane rozet takmalıdır, bunu söyleyen adamın. CHP’nin HDP’nin ve ardından FETÖ’nun rozetini takacak bunlar…

Eksik kalıyorlar o rozetleri taksınlar. Avukatlarımızı da hukukçularımızı da yanlış, gayri kanuni temsil ediyorlar. Şimdi16 Nisan’da onlara gerekli cevabı her zaman aldıkları gibi milletimiz verecektir." 




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber