Bakan Kurum'dan Akçaabat ziyareti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Akçaabat Millet Bahçesinde incelemelerde bulundu.

Bakan Kurum'dan Akçaabat ziyareti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Trabzon’a geldi. Trabzon programı kapsamında Akçaabat Millet Bahçesinde de incelemelerde bulunan Bakan Kurum Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans yöntemi ile açılışını yaptığı Akçaabat Millet Bahçesi hakkında Bakan Murat Kurum’a bilgi veren Başkan Ekim “ Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın Murat Kurum, ilçemizde yapımı tamamlanan Akçaabat Millet Bahçesinde incelemelerde bulundu. Akçaabat Millet Bahçesi ile ilgili çalışmalar başta olmak üzere İlçemizdeki ilgili projeler hakkında kendilerine sunum yaptık. Akçaabat Merkezden başlayarak Yıldızlı Mahallesine kadar devam edecek olan, Trabzon Büyükşehir Belediyemizle birlikte yürüttüğümüz, kesintisiz yürüyüş ve bisiklet yolu projesi, Akçaabat ve Ortamahalle Sokak Sağlıklaştırma projeleri hakkında görüşmelerimiz oldu. Sayın Bakanımız Projelerin değerli olduğunu, bu projelerin Akçaabat ve bölge turizmine katkı sağlayacağını ve bir an önce Akçaabat’ımıza bu projelerin kazandırılması gerektiğini ifade etti. Bu projelerin hayata geçirilmesi noktasında Bakanlığımızın da destek vereceğini ifade eden Bakanımız Sayın Murat Kurum bu konudaki talimatlarını Bakanlık yetkililerine verdi. Akçaabatımıza kazandırılan Millet Bahçesi için ve İlçemizdeki vizyon projelere desteklerinden ötürü Bakanımız Murat Kurum’a şahsım ve İlçemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Akçaabat Millet Bahçesi incelemeleri sonrasında Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Bakan Murat Kurum’a Ortamahalle tablosu ve Ortamahalle evi maketi hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber