Bakan Kurum açıkladı, Trabzon Millet Bahçesi ne zaman bitecek?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Trabzon'da yapımı süren Millet Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Bakan Kurum açıkladı, Trabzon Millet Bahçesi ne zaman bitecek?

Haber61 - Haber Servisi

Doğu Karadeniz'de çeşitli temaslarda bulunmak için gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un ilk durağı Trabzon'da yapımı süren Millet Bahçesi oldu. 

Çalışmaları yerinde inceleyen Kurum, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Murat Zorluoğlu'ndan devam eden çalışmalar ve proje hakkında bilgi aldı.

Bakan Kurum burada yaptığı açıklamada projenin 9. ayda tamamlanacağını söyledi. Kurum "Akçaabat’ta millet bahçesini tamamladık. Örnek bir proje oldu. Bulunduğumuz eski Avni Aker’in olduğu alanda, yaklaşık 56 bin metrekarelik alanda, buradaki konutları da dönüştürerek  millet bahçesine katacağız. İçinde yaklaşık 500 araçlık kapalı ve açık otopark, 1 millet kıraathanesi ve 1 kütüphane var, Trabzonspor’un anılarını yaşatacak bir müze var. Etkinlik alanı, tribünler olacak. Bu projeyi 9. Ayda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber