Bakan Karaismailoğlu Trabzon'dan ayrıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon'dan ayrıldı.

Bakan Karaismailoğlu Trabzon'dan ayrıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil karaismailoğlu, Rize'deki temaslarının ardından Trabzon'u da ziyaret etti. 

Trabzon'daki altyapı çalışamalarını yerinde inceleyen Karaismailoğlu, Büyükşehir belediye başkanı Murat Zorluoğlu'ndan bilgi aldı.

Bakan Karaismailoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzunsokak, Maraş Caddesi, Meydan ve çevresinde yapımı devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Bakan Karaismailoğlu’na Trabzon ziyaretinde Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Gençlik ve Spor eski Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu ve Salih Cora ile AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu eşlik etti. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Meydan bölgesi, Uzun Sokak ve Maraş Caddesi’nde yürütülen çalışmalarla ilgili Bakan Karaismailoğlu’na bilgi verirken, cephe sağlıklaştırma projesinin de devam edeceğini belirtti. 

Trabzon'daki çalışmalarını da tamamlayan bakan Karaismailoğlu Trabzon'dan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler