Bakan Cahit Turhan ile medikalci arasında ilginç diyalog...

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakan Cahit Turhan Trabzon'da.

Bakan Cahit Turhan ile medikalci arasında ilginç diyalog...

HABER61 - HABER SERVİSİ

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Trabzon'un Kalkınma mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Cahit Turhan'a TTSO 18. Meslek komite üyesi Medikal işletmecisi Özgür Kolamuç, "Biz medikalciler olarak üç yıldır üniversiteden ödemelerimizi alamıyoruz. Trabzon'da 117 firmayız. Üniversitedeki 600 günlük ödeme süreleri 1300 gün oldu. Ödemelerimizi alamıyoruz. Bu konuda da bütün resmi kurumlarda ziyaretlerimizi bulunduk." dedi.

Medikal firması sahibi ise, "Burada firmaların mağdur olması önemli değil, günde 300-500 vatandaşımız mağdur oluyor. Bizi üzen budur. Biz bedel ödeyelim hiç önemli değil." dedi.

Buna karşılık Cahit Turhan ise, "Öğleden sonra rektörümüzle beraber olacağız. Bir, iki eczacı arkadaşta bazı taleplerde bulundu.Konuyu rektör ile konuşacağız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber