Bakan Albayrak'ın Trabzon Sevgisi mesai dinlemiyor! 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Trabzon sevgisi mesai dinlemiyor.

Bakan Albayrak'ın Trabzon Sevgisi mesai dinlemiyor! 

Türkiye’nin bir numaralı gündemi ekonomi olurken, ekonominin başındaki isim Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yoğun mesaisine rağmen Trabzon’un gündemlerini yakından takip ediyor. Bugüne kadar Trabzon’un ve Trabzonspor’un tüm sorunlarında elini taşın altına sokan Albayrak Trabzon için önemli bir kabul ve toplantı gerçekleştirdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Trabzon heyetini kabul etti. 
Trabzon'da devam eden yatırım ve projeleri görüşmek üzere Ankara'ya giden heyet Hazine ve Maliye Bakanlığında Bakan Berat Albayrak'ın himaye ve başkanlığında toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Bakan Danışmanları Ufuk Hacıahmetoğlu ve Av. Sinan Göktaş katıldı. 


Trabzon'a yapılan yatırım ve projeleri değerlendirmek üzere Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile bir araya geldiklerini belirten AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi "
Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Berat Albayrak ile ilimizle ilgili yatırımları değerlendirmek üzere bakanlıkta bir araya geldik . Sayın Bakanımıza her zaman verdikleri destek için teşekkür ediyoruz." dedi. 

AK Parti iktidarları döneminde Trabzon'da tarihi yatırımlara imza atıldığının altını çizen Başkan Revi " Bu yatırımların gerçekleşmesinde büyük emeği olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bütün bakanlarımıza ve Milletvekillerimize teşekkür ederim. Özellikle Şehrimize yapılan projelerin gerçekleşmesinde yoğun mesai harcayarak projeleri yakından takip eden ve yapılan yatırımların bütçelerinin şehrimize aktarılmasını sağlayan Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak'a Şehrimiz ve partimiz adına teşekkür ederim." ifadelerini kullandı. 

Trabzon'daki yatırımların hız kesmeden devam edeceğinin de altını çizen Revi "2023 hedeflerimize hız kesmeden devam edeceğiz. AK Parti olarak verdiğimiz tüm sözleri yerine getirerek Trabzonumuz'u dünyadaki ön plana çıkan büyükşehirlerle kıyaslanabilir hale getireceğiz. Özellikle Trabzon hassasiyetini yakından müşaade ettiğim Sayın Bakanımız Berat Albayrak'a Trabzon'un gündeminde olan konulara hakimiyeti v e çözüm için elini taşın altına koyması bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir."dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler