Bak başkan sen ‘rantabl demiyorsun’ ama o diyor…

Haber61/Haber Servisi - Trabzon’da trafik sorunu her geçen yıl büyüyor. Bu noktada hafif raylı sistem konusunda ısrarlar sürüyor.   Of ve Beşikdüzü arasında hafif raylı sistem yapılması dillendirilirken Akyazı Trabzonspor Stadyumu projesinin içine de haf

Bak başkan sen ‘rantabl demiyorsun’ ama o diyor…
Haber61/Haber Servisi - Trabzon’da trafik sorunu her geçen yıl büyüyor.
Bu noktada hafif raylı sistem konusunda ısrarlar sürüyor.
 
Of ve Beşikdüzü arasında hafif raylı sistem yapılması dillendirilirken Akyazı Trabzonspor Stadyumu projesinin içine de hafif raylı sistem geçişi için güzergah konuldu. Yani istendiğinde buradan hafif raylı sistem geçebilecek. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise yolcu kapasitesinin yetersiz olduğunu belirtip hafif raylı sistemin kent için rantabl olmadığını savunmuştu. Fakat Trabzon Kent Konseyi Başkanı Mustafa Yaylalı Haber61 TV’de yayınlanan ve Levent Ustabaşı’nın yapımcılığını yaptığı programda bunun doğru olmadığını hafif raylı sisteme Trabzon’un ihtiyacı olduğunu savundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber