Bahar Ayvazoğlu fırıncı esnaflarının sorununu çözdü

Bahar Ayvazoğlu Tarım ve Orman Bakanlığı ve Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürlüğü ile görüşerek fırıncı esnafının sorunlarını çözdü.

Bahar Ayvazoğlu fırıncı esnaflarının sorununu çözdü

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu fırıncı esnaflarının sorununu çözdü. 

Pandemi dolayısı ile özellikle enerji ve petrol ürünlerinde yaşanan fiyat artışlarının dolaylı olarak diğer sektörlere de etkisi oldu. Bu durum fırıncı esnafına da özel sektörde un fiyatlarının artması şeklinde yansıdı. 

Fırıncı esnafları özel sektördeki fiyat pahalılığı dolayısıyla yaşadıkları un sorunu Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'na iletti. 

Fırıncıların yaşamış oldukları sorunları dikkatle dinleyen Milletvekili Bahar Ayvazoğlu  Fırıncı esnafının ve vatandaşların yaşanan sorundan etkilenmemesi için Tarım ve Orman Bakanlığı ve Toprak Mahsulleri Ofisi  (TMO) Genel Müdürlüğü ile  görüşmeler yaparak sorunu birebir aktardı. Bakanlıktan hızlıca dönüş yapılınca, görüşmeler neticesinde TMO Trabzon Bölge Müdürlüğü pazartesi gününden itibaren fırıncılara indirimli un satışı yapmaya devam edeceğini iletti. 

Esnafa yansıyan bu hızlı geri dönüş Fırıncılar Odası tarafından da memnuniyetle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber