Babaanneye nafaka dayağı

Olmaz olsun böyle torun!

Babaanneye nafaka dayağı
Trabzon’da şok! Torunu babaanneyi nafaka yüzünden dövdü… Babaanne avukatıyla şikayetçi oldu..
 
Çarşıbaşı İlçesi Kovanlı Mahallesi nüfusuna kayıtlı ve 1970’den beri Almanya’da yaşayan Hayriye Selçik (72) adlı kadın, torunu S.S. tarafından darp edildiğini iddia ederek davacı oldu.

Babaanne Hayriye Selçik’in jandarmaya verdiği ifadelere göre olay şöyle gelişti; 
Eşi Sami S. ile 46 yıldır yurt dışında yaşayan Hayriye Selçik emekli olduktan sonra yaz tatilini geçirmek üzere Çarşıbaşı İlçesi’ne bağlı Kovanlı Mahallesi’ne geldi. Ancak 15 yıl önce oğlundan boşanan kadının oğlu S.S., baba tarafının zengin olması nedeniyle annesinin aldığı 350 lira nafakanın kesilmesi talebine tepki gösterdi ve ‘Nafakayı keserseniz, karşılığında 1 adet daire vereceksiniz’ tehdidinde bulundu. Ortamın gerilmesi üzerine oğlunun gözü önünde torunundan dayak yiyen babaanne görme kaybına uğradı. 

BABAANNE; ONU BEN BAKIP BÜYÜTTÜM 

Hayriye S.’nin oğlu N.S.’nin de ikinci evliliği yaptığı bu evlilikten iki çocuk sahibi olması da ortamı daha da gerdiği ve tartışmanın büyümesine neden olduğu öğrenildi. Gözünde görme kaybı ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri olduğu tespit edilen babaanne Hayriye Selçik, dayak yediği torununu küçük yaştan beri bakıp büyüttüğünü, okuttuğunu ve her türlü ihtiyacını karşıladığını savundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber61/Haber Servisi Levent Ustabaşı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler