Azmi Kuvvetli’den Salih Cora’ya tepki! “Günah çıkarmaya çalışıyor”

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli Salih Cora’ya tepki gösterdi.

Azmi Kuvvetli’den Salih Cora’ya tepki! “Günah çıkarmaya çalışıyor”

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili açıklamaları nedeniyle Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’ya sert çıktı.

"Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in sözleri üzerinden günah çıkarmaya çalışıyor" diyen Kuvvetli şu ifadeleri kullandı;

"Gün geçmiyor ki iktidar partisinin söylemleriyle eylemleri çelişmesin. Çeşitli manipülasyon manevralarıyla iktidarda 21. yılını icra eden AK Parti, milletimizin aklıyla alay etmeye devam ediyor. İktidarın, millet iradesini yok sayan tutum ve hareketleri; gün geçtikçe tahammülü zor bir hal alıyor.

Millete çektirilen eziyetlerin ardı arkası kesilmeden bir de; dış politikada milletimizin karar ve düşüncelerini hiçe sayan bir tutumla, İsrail’in Cumhurbaşkanı Yitzak Hertzog’u ülkemizde ağırlanıyor.  Gazze’de Müslümanları katleden İsrail’in Cumhurbaşkanı Hertzog’un ülkemizde bulunmasını kınıyorum. Davos’ta one minute diyerek Peres’e posta koyan ‘Öldürmeye gelince, siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz! Plajlardaki çocukları nasıl öldürdüğünüzü nasıl vurduğunuzu çok iyi biliyorum.’ diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’in Cumhurbaşkanı Hertzog ile gurur mu duyuyor? 

İktidar partisinin milletvekilleri de bağlı oldukları düşünce gereğince, icraatlar üzerinden değil de ayrıştırıcı sözler üzerinden milletin teveccühünü kazanma çabasını sürdürüyor. Nitekim Trabzon Milletvekili Salih Cora da bu akımın en önemli temsilcilerinden birisi. Vesile olduğu işe alımlar ve hukuk bürosunu dahil ettiği davalar açısından şehirde daima gündem olan vekil, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in sözleri üzerinden günah çıkarmaya çalışıyor. Ancak bu millet artık bunu da yemez. Madem Berat Albayrak kendisi için Cumhuriyet tarihinin en başarılı bakanlarından, kendisine soruyoruz: ‘FETÖ’nün okulunda okudum ama aklımı kiraya vermedim’  diyen bakan şu an nerede?

 İktidarınız döneminde liyakatsızlığınızın geldiği zirve nokta, hakkaniyetsiz işe alımlar milletimizin tartısında gerekli değerlendirmeyi aldı. Sonucu sandıkta göreceksiniz. Sürekli açık arayan, etik dışı konulara, yalan yanlış ifadelerle değinen bu zata tavsiyemiz ille de bir eleştiri yapacaksa; öz eleştiri yapmasıdır. Çünkü vekilliğini yaptığı Trabzon’da binlerce spor bölümü mezunu marketlerde çalışıp; kendi alanlarıyla ilgili iş bulamazken. Şalpazarı İlçe Gençlik Müdürlüğü’ne bir imamın ataması yapılmıştır. Lafa gelince mangalda kül bırakmayan bu zihniyet;  üniversitelerde yıllarca dirsek çürüten, güçlükle yokluk içinde okuyan gençlerimize hakkını vermek zorundadır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler