Azmi Kuvvetli “Bayram karanlık günlerden kurtulmanın başlangıcı olsun”

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Azmi Kuvvetli “Bayram karanlık günlerden kurtulmanın başlangıcı olsun”

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında “Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan “11 Ayın Sultanı” mübarek Ramazan ayını geride bırakarak bayrama ulaşmış bulunmaktayız.

Ramazan ayı, Müslümanların, her tür şartlar altında Allah’a ihlâs ve teslimiyetle ibadet ettikleri aydır.

Yüce Allah bu ayda tuttuğumuz oruçları, kalben ettiğimiz dua ve ibadetlerimizi kabul ve makbul eylesin.

Bayramların bizi birbirimize bağladığı, kucaklaşmayı ve hatırlamayı öğrettiği bu müstesna günlerde, maalesef bölücü terör örgütlerinin alçakça saldırıları hepimizi derinden üzmüş ve toprağa düşen şehitlerimizle yüreklerimiz yanmıştır.

Bu bayramın Türkiye'de terör eylemlerinin son bulmasına, siyasi ve ekonomik olarak içine düştüğü karanlık süreçten kurtulması için bir başlangıç olmasını temenni ediyorum.

Bu vesile ile Yüce Türk Milletinin ve Müslüman âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, şehitlerimize Allah'tan rahmet gazilerimize acil şifa diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler