Ayvazoğlu'ndan arıcılara şeker takviyesi! 

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'ndan arıcılara şeker takviyesi geldi.

Ayvazoğlu'ndan arıcılara şeker takviyesi! 

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu özel sektörden şeker ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken Trabzon'daki arı yetiştiricileri için Türk Şeker Genel Müdürlüğünden 27 ton indirimli şeker temin edilmesini sağladı. 
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun girişimleri sonucu Türk Şeker Genel Müdürlüğü tarafından arı yetiştiricilerine gönderilen 27 ton indirimli şekerle birlikte bu yıl toplamda 115 ton indirimli şeker satışı yapılmış oldu. 

2021 yılı kuraklık nedeni ile arı ürünleri üretimi rekoltesinde çok olumsuz bir sezon yaşanmış ve bazı bölgelerde bal olmadığı gibi arılar kışlık balını da alamadığı sorununu Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'na ileten Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yusuf Aksoy yüksek maliyetlerden dolayı özel sektörden şeker ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını belirtmişti.  
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'na ulaşan Arı Yetiştiricileri Birliği arıcıların mağduriyet yaşanmaması için şubat ayı sonuna kadar şeker alımı yapılarak toplu arı ölümlerinin yaşanmaması için adeta seferber oldu. 
Arı Yetiştiricileri Birliğinin şeker sorununa hızlıca müdahale ederek Bakanlık yetkilileri ile görüşen Milletvekili Ayvazoğlu Türk Şeker Genel Müdürlüğü tarafından Arı Üreticilerine indirimli şekilde verilmek üzere 27 ton şeker temin edilmesini sağladı. 
Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yusuf Aksoy arı üreticilerinin sorunlarını anında çözüme kavuşturan Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'na üreticiler adına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler