Ayşe Sula Köseoğlu MYK’da!

Ak Parti Trabzon’da önce şaşkınlık yaşadı sonra sevinç.. Bakan Süleyman Soylu’nun MYK Listesi’nde yer almaması Ak Parti Trabzon Teşkilatlarında şaşkınlığa neden oldu. 1-2 haftaya bakanlar kabinesinin değişeceği ve tekrar bakan olarak kabinede görev alacağ

Ayşe Sula Köseoğlu MYK’da!
Ak Parti Trabzon’da önce şaşkınlık yaşadı sonra sevinç.. Bakan Süleyman Soylu’nun MYK Listesi’nde yer almaması Ak Parti Trabzon Teşkilatlarında şaşkınlığa neden oldu. 1-2 haftaya bakanlar kabinesinin değişeceği ve tekrar bakan olarak kabinede görev alacağı belirtilen Soylu’nun isminin yer almaması şaşkınlığı kısa sürdü. Çünkü Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu MYK Listesi’nde yer aldı.
 
13278068_1172724079488737_839697465_n.jpg
Ak Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu Haber61’e Köseoğlu’nun yeni görevini şöyle yorumladı; 
 
"Trabzon’dan neticede bir kadın vekil gönderdik ve biz bununla yetinmedik. Gurur duyuyoruz. Trabzon adına bir kazanımdır, ekstra kadınlar adına bir kazanımdır. Kadın kolları olarak her zaman arkasında olduk olmaya devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler