Ayhan Taylan'dan "Sen Ağlama" yorumu

Trabzonlu Sanatçı Ayhan Taylan'dan bir Sezen Aksu klasiği "Sen Ağlama" yorumu.

Ayhan Taylan'dan "Sen Ağlama" yorumu

Müzik dünyasının güçlü sesi Ayhan Taylan'ın, 'Sen Ağlama' eserinin dijital platformlarda yayınlanması üzerine sanatçının dinleyicileriyle paylaştığı mesajda, 'Sen Ağlama' artık size emanet. 1yıl aradan sonra sizlerle yeni şarkım ile müzik yolculuğuma devam ediyorum. 'Sen Ağlama'yı umarım benim gibi sarıp sarmalarsınız " dedi.

Sezen Aksu ve Aysel Gürel 'in 35 yıl önce sözlerini yazdıkları ve Onna Tunç’un bestesi ile bir klasik haline gelen 'Sen Ağlama' eseri 35 yıl sonra ilk kez Trabzonlu sanatçı Ayhan Taylan'ın, muhteşem yorumuyla müzikseverlerle buluştu.

Ünlülerin Aranjörü Selim Çaldıran'ın, orijinalinden farklı yepyeni düzenlemesi ile dinleyici karşısına çıkan 'Sen Ağlama'da bu kez farklı enstrümanlar kullanıldı.

Klip yönetmenliğini Kemal Başbuğ'un, üstlendiği şarkının klibi İstanbul'un, çeşitli iç ve dış mekanlarında çekildi. Klipte Ayhan Taylan'a İstanbul Devlet Konservatuarının bünyesinde ki müzisyenler eşlik etti.

Ayhan Taylan'ın ‘Sen Ağlama’ eseri A&T & Ra Müzik etiketiyle Netd ve tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Klip Linki :

https://www.youtube.com/watch?v=54-G78HbwC8

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber