Aygören Vadisi yeni başkanını seçti

Trabzon'da 15 mahallenin oluşturduğu Aygören Vadisi Derneği 3.olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

Aygören Vadisi yeni başkanını seçti

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde 15 mahallenin bir araya gelerek 2014 yılında kurduğu ve nüfus yoğunluğu olarak büyük bir toplumsal kitleye hitap eden Aygören Vadisi Derneği 3.olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Başkanlığa iş adamı Nihat Yılmaz seçildi.

Ortahisar Belediyesi çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulda başkanlığa tek aday olarak giren Nihat Yılmaz “Vadimizin kalkınması ve gelişmesi için başta eğitim olmak üzere eksikliğini hissettiğimiz konular üzerinde önemli çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Bu kapsamda alanında uzman arkadaşlarımız ile yola çıktık. İnşallah yakın zamanda yapacağımız projeler ile değerli çalışmalara imza atacağız” dedi.

Fiziki olarak vadinin girişi olan 1.nolu Beşirli mahallesini 16. mahalle olarak derneğin bünyesine kattıklarını belirten Yılmaz “Bu hamlemiz ile birlikte bizler açısından önemli bir eksikliği gidermiş olduk. Derneğimize ve Beşirli mahallemize hayırlı olmasını diliyorum.Şimdiye kadar çeşitli kurullarda görev yapan tüm arkadaşlarımızı emeklerinden dolayı teşekkürler ediyorum. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Önceki dönem Dernek Başkanı olan ve yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat eden Mehmet Çelik’in kızı Avukat Seda Çelik Taflan’a babasının Çanakkale gezisi esnasında çocuklar ile çekilmiş tablo resmini hediye eden Başkan Yılmaz, “Mehmet başkanımız bizlerin her zaman kalbimizde yaşayacak. Onun bıraktığı yerden bizler devam edeceğiz. Kendisini rahmet ve saygı ile anıyorum” dedi.

Aygören Vadisi Derneği Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

Nihat Yılmaz(Yeşilova)
Adem Kuduban (Gürbulak)
Süleyman Değirmenci (Doğancay)
Ömer Hakan Usta (Ayvalı)
Selim Emre Ar (Uğurlu)
Birol Karabina (Ağıllı) 
Mehmet Yavuz (Yeniköy)
Emine Karakoç (Yeşilhisar)
Hüseyin Keleş (Akkaya) 
İlhan Sağlam (Geçit)
Zafer Sel (Karakaya)
Ertan Özdemir (Karlık) 
Mehmet Emin Usta (Gündoğdu)
Erdal Özer (Akyazı)
Sibel Karabina (Fatih Sultan Mehmet)
Yunus Kadri Eyüpoğlu (1 nolu Beşirli)

Aygören Vadisi yeni başkanını seçti

Aygören Vadisi yeni başkanını seçti

Aygören Vadisi yeni başkanını seçti

Aygören Vadisi yeni başkanını seçti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler