Aydın: Koordineli çalışacağız

AK Parti Ortahisar İlçe Başkan Adayı Yasin Aydın “Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmede, taleplerini karşılamada belediyelerimiz ile koordineli çalışacağız” dedi 

Aydın: Koordineli çalışacağız

AK Parti Ortahisar İlçe Başkan Adayı Yasin Aydın, 85 mahalle teşkilatı ile bir araya geldi. Aydın bu toplantılarda teşkilata yönelik önemli mesajlar verdi. AK Parti’de kongrelerin birlik, beraberlik içerisinde gerçekleştiğini belirten Aydın, “Gücünü mazlum insanların desteği ve birbirine kardeşlik bağıyla bağlı olan teşkilat mensuplarımızın çalışmalarından alan partimiz, kongrelerini ülke genelinde büyük bir dayanışma ile gerçekleştirmeye başlamıştır. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği zorlu ve önemli mücadelenin bilincinde olan teşkilat mensuplarımız, kardeşlik bağlarını bozmaya meyledecek fitne ve fesat tohumlarına fırsat vermemekte, partisini, davasını ve yol arkadaşlarını daha çok sahiplenmektedir. İşte bizleri güçlü kılan da mutlu eden de budur. Bu aldığımız güçle yeni yönetimimizle yolumuza birlik ve beraberlik içerisinde inşallah devam edeceğiz” dedi. 

EN KİLİT YERLER
Ortahisar’daki her bir mahalle başkanının Genel Başkan Erdoğan’ın temsilcisi olduğunu belirten Aydın, “Teşkilatımızın en kilit yerleri mahallelerdir. Halka en kolay dokunabildiğimiz, talep ve sıkıntılarını dinleyebildiğimiz en uygun yerler mahallelerimizdir. Her biriniz partimizin Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın temsilcilerisiniz. Yeni eski ayrımı gözetmeksizin her mahalle başkanımızın bu temsiliyeti en iyi şekilde yerine getirmek de asli vazifesidir. Bu vazifeyi en iyi şekilde gerçekleştiren, kuruluşumuzdan bugüne görev alan tüm mahalle başkanlarımıza da ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

İYİ KOORDİNASYON
Aydın ,“Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmede, taleplerini karşılamada belediyelerimiz ile koordineli çalışacağız. Başkanlarımızın hassas ve özverili çalışmaları ile birlikte son derece iyi bir koordinasyon sağlamış olacağız. 85 mahallemizin tamamının taleplerini oldukça hızlı bir şekilde belediyelerimizin ilgili birimlerini iletip, başkanlarımızla da bu taleplere gereken hassasiyeti göstereceklerine kalpten inanıyorum. Bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı geçmiş yönetime ve teşkilatımıza gönülden teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler