Aydın, Ak Parti Yönetim kurulu üyesi oldu

Özdemir Aydın Trabzon Ak Parti yönetim kurulu üyesi oldu

Aydın, Ak Parti Yönetim kurulu üyesi oldu
AK Parti Trabzon İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeliği'nden bir süre önce istifa eden Fatih Özer'in yerine  yedek üye Özdemir Aydın getirildi.

AK Parti kurulduğu günden itibaren gençlik kolları ve belde teşkilatları başta olmak üzere birçok görevde bulunduğunu belirten Aydın, kendisini bu göreve getirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

AK Parti davasına hizmet etmenin kendisi için her zaman bir ayrıcalık ve gurur verici bir durum olduğunu kaydeden Özdemir Aydın bundan sonraki süreçte de aynı azim ve heyecanla hizmet etmeye devam edeceğini söyledi. Yönetim kurulu üyeliği görevini layıkıyla yerine getirmek için var gücüyle çalışacağını belirten Aydın, "AK Parti kurulduğu günden itibaren bütün Türkiye'nin umudu haline geldi. Ve 15 yıldır da halkın umudu olmayı sürdürüyor. İnşallah Trabzon'umuzda da İl Başkanım Sayın Haydar Revi ve diğer yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ve bütün teşkilat mensuplarımızla birlikte ilk günkü heyecan ve hevesle çalışmalarımızı yürütüp, şehrimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. AK Parti'nin kurulduğu 2001 yılından beri aynı şevk ve heyecanla davamızı sürdürdük. Bundan sonra da çalışma azmimizden asla taviz vermeden yolumuzda yürümeye devam edeceğiz. Bu vesileyle bu görevi bana layık gören ve güven duyan herkese teşekkür etmeyi borç bilirim." diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber