Avrupa Trabzon Dernekler Federasyonu İstanbul temsilciliğine yeni isim

Doktor Küçükali'ye Avrupa Trabzon Dernekler Federasyonu'ndan görev.

Avrupa Trabzon Dernekler Federasyonu İstanbul temsilciliğine yeni isim

Merkezi Almanya’da bulunan Avrupa Trabzon Dernekler Federasyonu Türkiye’de ki temsilcilik sayısını ikiye çıkardı. İlk olarak Trabzon temsilciliğine getirilen Gazeteci Sn. Cevat Kol’dan sonra ATDF’nin İstanbul temsilciliğine Sn. Dr. Mustafa Küçükali getirildi.

Yetkililerin verdiği bilgiye göre teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Avrupa’dan sonra Türkiye’de de yapılanan ATDF’nin kısa bir süre sonra Ankara’da da temsilciliğin açılacağı bildirildi. Konuyla ilgili olarak ATDF Genel Başkanı Sn. Salih Altınışık’ın yaptığı açıklamada: “Kuruluşumuzun Türkiye yapılanmasına Trabzon’dan başladık. Trabzon temsilciliğine getirilen duayen Gazeteci Sn. Cevat Kol ile birlikte İstanbul temsilciğine bilim ve işdünyasının bir başka önemli ismi Sn. Dr. Mustafa Küçükali’yi getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Dünya’nın neresinde olursa olsun Trabzon özelinde hem ülkemize hemde bölge çoğrafyamıza bir çok alanda ilklere imza atacak önemli çalışmalar içinde olacağız.“ dedi. İstanbul temsilciliğine getirilen Dr. Mustafa Küçükali ise “ Amacı hizmet olan böyle büyük bir camianın İstanbul’u şahsıma layık görmesi beni son derece mutlu etmiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum.”dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler