Avrasya Üniversitesi'ne büyük ilgi

Karadeniz bölgesinin tek vakıf üniversitesi olan Avrasya Üniversitesi de tercih süresi boyunca hem yerleşkelerinde hem de meydan parkı altında kurduğu tercih danışma merkezi çadırında  öğrenci ve velilere uzman ekibiyle danışma hizmeti veriyor.

Avrasya Üniversitesi'ne büyük ilgi

Her geçen yıl öğrenciler hem bölgeden, hem ülke genelinden, hem de yakın coğrafya ülkelerinden Avrasya Üniversitesi’ni artarak tercih etmeye devam ediyor. Bunun temel sebebi ise üniversitenin sunduğu büyük burs imkanları olarak göze batıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, "meydan parkı altında ve yerleşkelerimizde tercih sürecinde deneyimli hocalarımız, üniversiteli adayı öğrencilerimize hem mesleki anlamda, hem de tercihleri konusunda deneyimlerini aktarıyor yardımcı oluyorlar. Tercihlerin son gününe yaklaştık ve görüyoruz ki bölgemizden öğrencilerimiz üniversitemize büyük ilgi göstermeye devam ediyorlar. Bizlerde öğrencilere nasıl daha fazla yardımcı olabiliriz, onları nasıl donanımlı bir üniversite hayatı ile karşı karşıya getirebiliriz diye düşündük ve burslarımızı daha da arttırdık. Bu dönem neredeyse yüz öğrencimizden doksan beşi burs almış olacak. Kurumumuz büyüdükçe öğrencilerimize müjdelerimiz artacaktır. Henüz tercihini yapmamış olan ya da tercihini yapmış ama netleştirmemiş olan tüm öğrencilerimize sesleniyorum, meydan parkı altındaki tercih danışma merkezi çadırımızdaki deneyimli hocalarımızdan yararlanabilirsiniz. Bize güvenen evlatlarını teslim eden ve edecek olan tüm ailelerimize şimdiden şükranlarımı sunuyorum. Bizler şimdiden ülkesi için çaba harcayan, ter döken tüm gençlerimizi kutluyor, tercihlerinin onlar ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Avrasya Üniversitesinin meydan parkı altındaki tercih danışma merkezi çadırı 26 temmuz Çarşamba gece 23:00'a kadar açık kalacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler