Avni Aker'in yerine Millet Parkı

Yıkılan Avni Aker'in yerine yapılacak olan projeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı.

Avni Aker'in yerine Millet Parkı

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'da yıkımı tamamlanan Avni Aker Stadının yerine yapılacak olan projeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı.

Haber61'in bugün sabah saatlerinde gündeme taşıdığı Avni Aker'in yerine yapılacak olan proje ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da yapılan ve Seçim Beyannamesinin açıklandığı toplatıdaki konuşmasının bir bölümünde Türkiye'de yıkılan statların yerine millet parklarının yapılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında "Çevre alanında da çok önemli projelerimiz var. Ergene havzası bölgesindeki osbleri aynı çatı altında topluyoruz. Bu seçimin bana göre en önemli projesi bana göre İstanbul başta olmak üzere, eski statları millet bahçelerine dönüştrüyoruz. Atatürk Havalimanı'nın tamamına millet parkı kuracağız. Trabzon'da, Adana'da, Gaziantep'te, Malatya'da yapıyoruz. Halkımızın çoluk çocuğu ile vakit geçireceği, spor yapabileceği alanlar yapıyoruz." dedi.

Avni Aker'in yerine Millet Parkı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber