Avni Aker'e adanmış bir ömür! O da veda ediyor!

Avni Aker'de oynanacak olan Konyaspor maçı ile o da veda edecek!

Avni Aker'e adanmış bir ömür! O da veda ediyor!

Hüseyin Avni Aker Stadı'nın çim görevlisi Hasan Birinci de perşembe günü Atiker Konyaspor maçıyla görevini tamamlayacağını söyledi.


63 yaşındaki Birinci, iş arkadaşı Kamil Eyüboğlu ile statta 17 yıl görev yaptığını belirterek, "Birçok anılarımız oldu. Ailemizden çok buraya hizmet verdik. Konyaspor maçı son görevimiz olacak. Artık yaşlandım, sağlık sorunlarım da var. Akyazı Stadı'nda görev yapmayacağım. Burası benim ailem gibiydi. İki çocuğum var, Avni Aker de üçüncü çocuğum gibiydi. Birçok hüznü bir arada yaşıyorum." ifadesini kullandı.

Birinci, kulübün de 29 yıllık divan kurulu üyesi olduğunu dile getirerek, "Bu statta birçok şampiyonluklar yaşadık. İnşallah Akyazı'da da şampiyonluklar yaşarız. Hiç unutamadığım karşılaşma Bursaspor ile oynadığımız kupa maçıydı. İlk maçımızı deplasmanda 3-0 kaybetmiştik, ikinci maçı 5-1 kazanarak kupayı kazandık. Fenerbahçe'ye 1995-96 sezonunda kaybettiğimiz maç ise en çok üzüldüğüm karşılaşmaydı." diye görüş belirtti.

Avni Aker'e adanmış bir ömür! O da veda ediyor!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber