Atilla Ataman koronavirüsü yendiğini açıkladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman yakalandığı Koronavirüs (Covit 19) hastalığı sonucu tedavi gördüğü hastaneden sağlığına kavuşarak taburcu edildi. 

Atilla Ataman koronavirüsü yendiğini açıkladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman bir süredir hastanede gördüğü Koronavirüs (Covit 19) tedavisini tamamlayarak evinde istirahata çekildi.

Sağlığına kavuşan ve doktorların uygun görmesiyle evinde dinlenen Başkan vekili Ataman, hastalığı sürecinde kendisi ile yakından ilgilenen doktorlarına, sağlık çalışanlarına, yöneticilere her mecradan ulaşanlara, ailesine ve Trabzon halkına minnettar olduğunu belirterek duygularını ifade ediyor. 

Ataman ayrıca sosyal medya hesabından da bir açıklama yaparak “Evde olmak çok güzel. Allah'tan tüm hastalarımıza şifa diliyorum. Milletime, memlketimin güzel insanlarına, Sağlık ordumuzun yönetici ve neferlerine, istismar olmaması için ismini yazamadığım ülkemizi ve ilimizi yönetenlerimize, ne kadar büyük bir aile olduğumuzu gösteren hemşehrilerimize, aileme dualarını eksik etmeyen canlarımıza minnet ve şükranlarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber