Ataköy'de cinayet! Fındıklığını korumak isterken

Çaykarada bir kişi bahçesine yabani hayvan girdiğini sanarak ateş etti komşusunu vurdu.

Ataköy'de  cinayet! Fındıklığını korumak isterken

Trabzon’un Çaykara İlçesi Ataköy Mahallesinde fındık bahçesine yabanı hayvan girmesini engellemek isteyen Y.Ö, adındaki şahısın ateşlemiş olduğu silahından çıkan mermiler bir kişinin ölümüne neden oldu. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Dün saat 20:30 sularında meydana gelen olayda. Fındık bahçesine yabanı hayvan girmesini engellemek için bekleyen Y.Ö, çalılık alanda bir kıpırdama gördü. Karanlık olması nedeni ile net göremediği yere doğru ateş eden Y.Ö bir süre bekledikten sonra ateş ettiği yöne doğru gittiğinde hayatının şokunu yaşadı.
 
Yerde silahından çıkan mermilere hedef olan bir kişi olduğunu fark eden Y.Ö, cansız şekilde yere yığılmış kişinin kim olduğuna baktı. Olay yerinde hayatını kaybeden kişinin komşusu 42 yaşındaki Yasem Liman olduğu fark eden Y.Ö, önce 112 ekiplerine haber verdi, daha sonra hayatını kaybeden Yasem Liman’ın  ağabeyi Ataköy Mahalle Muhtarı Bülent Liman’ı aradı. Ağabeye Y.Ö, “Yanlışlıkla Yasem vurdum. Çok üzgünüm.”dedi. Y.Ö, sonrasında Çaykara İlçe Jandarma Komutanlığına giderek teslim oldu.
 
Olay yerinde hayatını kaybeden Yasem Liman’ın ot toplamak için fındıklık alanda olduğu öğrenilirken, cansız bedeni Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.  Otopsisinde talihsiz adam Y.Ö’nün silahından çıkan 3 merminin hedefi olduğu anlaşıldı. Yasem Liman’ın başında, boynundan ve göğsünden vurulduğu öğrenildi. olayla alakalı soruşturma sürüyor.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber