Atakan Aksoy: Trabzon ivme  kazanacaktır!

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan dayı takan Aksoy seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Atakan Aksoy: Trabzon ivme  kazanacaktır!

Gelir getirici ve istihdam sağlayan projeleri ile dikkat çeken Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, Dernekpazarı’nda bu projelerden bahsetti.

“Asfalt Emülsiyonu Üretimi Projesi, Doğu Karadeniz Bölgesi’nin kalkınması noktasında hayati bir projedir” diye söze başlayan Aksoy, Doğu Karadeniz Bölgesi’nin iklimsel özellikleri gereği sıcak karışım asfalt üretim mevsimi nispeten kısa olmaktadır. Bölgede yağış yüksekliğinin fazla olmasından dolayı üretim mevsiminin uzatılması, soğuk karışımların dolayısıyla emülsiyon asfalt kullanım alanlarının belirlenerek bu alanda çalışma ve üretim konusu gündeme alınmalıdır. Emülsiyon asfaltlar, düşük ısı gereksinimi, çevresel yönleri ve ekonomiklik derecesi gibi bakımlardan üstünlük arz etmektedir. Emülsiyonlar gerek sıvı yalıtım uygulamalarında gerekse de sathi kaplamalar, slurry harç kaplamalar, microsurfacing uygulamaları gibi alanlarda da kullanılabilecektir” dedi. Belediye asfaltı tabirinin Trabzon’da tarihe karışacağını söyleyen Aksoy, “Allah’ın izniyle ve Trabzon’da yaşayan değerli halkımızın desteği ile birçok alanda yenilikçi uygulamalarla şehre ekonomik ve istihdam olarak yükselen bir ivme kazandıracağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber