Atakan Aksoy Çevre Yolu projesini anlattı

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Aksoy projelerini anlattı.

Atakan Aksoy Çevre Yolu projesini anlattı

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde İYİ Parti'nin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı bu akşam yapılan tanıtım toplantısıyla açıklandı ve Prof Dr. Atakan Aksoy olduğu duyuruldu.

Aksoy tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada Güney Çevre yolu projesini anlattı ve “Kendini finanse eden bir Güney Çevre yolu öneriyorum” ifadelerini kullandı.

İyi Parti Trabzon Büyükşehir ü Belediye Başkanı Adayı Atakan Aksoy “Bir slogan seçmemiz gerekiyordu. Bu sloganı “Güçlü ve güç aktaran belediye” olarak seçmeyi düşündüm. Çünkü Trabzon Büyükşehir statüsüne kavuşturuldu. Büyükşehirlere verilmiş olan önemli yetki alanları söz konusu. Maalesef Trabzon bu gücü kullanamadı. Trabzon bu gücü üremedi ve güçlü bir hale gelemedi. Benim gördüğüm pencereden şuanda kesinlikle güçlü bir belediyeye sahip değil. Trabzon Büyükşehir Belediyesi eğer güçlenmiş olsaydı, bu gücü tüm noktalarına ileri hizmetler olarak, ileri kalkınmışlık olarak aktarmış olacaktı. Dolayısyla güçlü olmalı ve gücü aktarabilmeli. Bütün hedefimiz bu eksen üzerine odaklanmıştır. Son zamanlarda tüm Türkiye’de gelmiş olduğumuz noktada ekonomik sıkıntılardan dolayı bazı başlamış projeler devam ettirilebilir, başlamamış projeler devam etmeyecek gibi bir uygulama anlayışı oluştu. Bu uygulamayı bu yaklaşımla kesinlikle doğru bulmuyorum.

Çevremizdeki illerin ve Büyükşehirlerin Güney Çevre yolu için büyük hamleleri pşdu, büyük çoğunluğu da inşa ettiler. Bazı illerimizde projelendirdiler ve uygulama noktasındalar. Güney çevre yolu üzerine derinleşeceğim ve gerekçelerimi de bunun üzerine bina edeceğim. Kendini finanse eden bir güney çevre yolu öneriyorum. “ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber