ASKF Trabzon Başkanını seçti

ASKF Trabzon Şubesi bugün yapılan seçimle başkanını belirledi.

ASKF Trabzon Başkanını seçti

Haber61 - Spor Servisi - Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Trabzon Şubesi bugün yapılan seçimle başkanını belirledi. 


Zorlu Grand Otel'de yapılan seçimde Mevcut Başkan Cahit Erdem ile Hüseyin Balaban yarıştı. Genel Kurul'da 426 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

Trabzon ASKF'nin mevcut başkanı Cahit Erdem 267 delegelerin oyuyla yeniden başkan seçildi.

ASKF başkanlığına aday olarak Erdem'e karşı yarışan Hüseyin Balaban ise 137 oy aldı. 

ASKF Trabzon Başkanını seçti



Seçim Haber61 TV'den canlı olarak ekranlara gelecek.

HABER61 TV'Yİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

ASKF Trabzon Başkanını seçiyor

İŞTE LİSTELER

CAHİT ERDEM'İN LİSTESİ

ASKF Trabzon Başkanını seçiyor

HÜSEYİN BALABAN'IN LİSTESİ

ASKF Trabzon Başkanını seçiyor

DİVAN KURULU


ASKF seçimlerinde Divan başkanlığını Mustafa Erdem yapıyor. Divana seçilen diğer üyeler ise Necdet Birinci, Mehmet Sekban, Metin Çavdaroğlu oldu.

CAHİT ERDEM KONUŞTU

Satan değil, satın alan kelimesini ben kullandım. Sizinle ilgili bir şey söylemiş değilim. Sen üzerine alınma meclis kararına imza tanları kastettim. O karar imza atan arkadaşlarımız bizimle olmadı. ASKF Başkanı arkadaşlarımızla çok güzel işler yaptık. Herkes göreve talip olabilir ama bazı gerecekleri konuşmakta yarar görüyorum. Boztepe sahasını yargıya taşıyan bu ASKF’deki arkadaşlarımız. Tüzüğümüz bizim ihtiyaçlarımıza da cevap verecek bir tüzük değil. Beraber en kısa zamanda bir komisyon kurarız. ASKF tüzüğünü yeniden gözden geçiririz. Kapıdaki arkadaşlar müsaade etmese ben burada konuşamayacaktım. Bu tüzüğün zararı var. Tüzük bizim tüzüğümüz ama modern bir şekilde düzletelim. Arkadaşlar mahkeme kararlarını isteyenlere gönderirim.

ASKF Trabzon Başkanını seçiyor

Yavuz Selim sahasının yanında Amatör evi yapılması için bir projemiz vardı. Onunla ilgili hazırladığımız bir para vardı onu kullanabilirdim ama o para raporlarda var. Trabzonspor’dan gelecek paranın benle bir alakası yok. Trabzonspor kulüplere dağıtacak. Biz sadece takipçi olacağız. Liste hazırlayacaklar ve ona göre dağıtacaklar. BAL liginde olan arkadaşlarımız oynamak istemiyoruz Süper amatör küme oldun diye imza verirlerse takipçisi olurum. Ben 26 yıldır bu sahalardayım. Hiçbir zaman ayrıştırıcı değil birleştirici olduk. Birlikteliği sporda başarı olarak gördük.

Bu ekibimiz yaklaşık 8 saatini buraya veriyor. Bu işler fahri yapılan işler. Hüseyin başkan sende gelirsen böyle yapacaksın. Bu işin hafta sonu, gecesi gündüzü yok. Ben aynı şevkle ve heyecanla bu göreve talip oldum. İşini severek yapmanın adresidir ASKF dedi Valimiz. Biz işimizi severek yapıyoruz. Biz bu işi sevdiğimiz için bu taşın altına alimizi koyuyoruz.

BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN BALABAN KONUŞTU

Salon sporlarında aktif bir arkadaşınızım. Faal kulüplerde görev yapıyorum. 7-8 aylık bir çalışma yaptık. Amatör Spor Kulüplerini masaya yatırdık. Dedik ki kulüpleri ziyaret edelim. Nasıl bu işin içinden çıkarız diye düşündük, kulüplere ne katabiliriz diye düşündük. 100 kulübü ziyaret ettik. Birebir konuştuk. Çoğuna gidilmemiş olduğunu gördük. Bir şey başlatmış olduk. Biz zaten göreve talibiz. Tüzüğü listeleri aldık. Baktık 126 kulübümüz var. Bunları ziyarete başladık. Kimseyi karalama gibi bir derdim yok. Yarışa giriyoruz mücadeleye giriyoruz ama emeğe bir saygı var. Siz ekmek paranızdan artıracaksınız. 3 tane kulüp kurup bizle yarışacaksınız. Sporun paydaşları spora emek veren abilerimiz var. Ben ekibimle birlikte Amatöre hizmete talip oldum. Benim hiçbir siyesi ile bağım yok. El attıkça bazı şeyler karşımıza çıkıyor. Kulüp devredeceksiniz 1 gün sonra kulüp kuracaksınız. Siz kurduğunuz kulüplere 17 kulübü tescil edeceksiniz. Onları oy kullanmak için hazırlayacaksınız sonra takdiri sizlere bırakıyorum. Amaç Amatöre hizmetse biz bu işi yapabileceğimizi düşündüğümüz için yola çıktı.

ASKF Trabzon Başkanını seçiyor

TRABZONSPOR SORUSU

Başkan Adayı Hüseyin Balaban konuşma yaptığı sırada bir katılımcı soru yöneltti. “Trabzonspor’un Trabzon’da amatör kulüplere vadettiği 1 Milyon TL’yi alabilecek bağlantınız var mı?”, “Bu paranın gelmesi durumunda amatör kulüplere nasıl paylaşım yapılacaktı?” soruları sonrasında Divan Başkanı Mustafa Erdem bu soruları daha sonra kendilerine tekrar yönelteceklerini ve cevaplarını alacaklarını söyledi.

ASKF Trabzon Başkanını seçiyor

ASKF Trabzon Başkanını seçiyor

ASKF Trabzon Başkanını seçiyor

ASKF Trabzon Başkanını seçiyor
ASKF Trabzon Başkanını seçti
ASKF Trabzon Başkanını seçti
ASKF Trabzon Başkanını seçti


ASKF Trabzon Başkanını seçti
ASKF Trabzon Başkanını seçti



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber