ASKF'den MHP'ye ziyaret

ASKF yönetimi MHP İl Başkanlığına ziyarette bulundu.

ASKF'den MHP'ye ziyaret

ASKF Yönetim Kurulu MHP İl Başkanlığını ziyaret etti.


Yapılan ziyarette MHP İl Başkanı Nihat Birinci yeni oluşan ASKF Yönetim Kurulunu kutlayarak; “STK olarak fahri yaptığınız bu görevlerde gençlere spor yaptırmak amacı ile projeler üretiyorsunuz ve hizmet ediyorsunuz. Trabzon’da yetişen kabiliyetli gençlere profesyonel takımlarda yer verilmeli ve gelişim Liglerinde yeniden yapılanması ve Trabzonspor gündemine taşınması halinde özlenen Trabzonspor’ u izleyebileceğiz ifadelerini kullandı.

ASKF Başkanı Cahit Erdem’de amaçlarının gençleri internet kafelerden kurtarmak, madde bağımlılığından uzak tutmak ve sağlıklı ortamlarda spor yapmak olduğunu belirterek, spora duydukları yoğun ilgi ve alakalarından ötürü MHP İl Yönetimine teşekkür etti.

Ziyaret anısına MHP İl Başkanı Nihat Birinci’ye ASKF Amblemli bir tabak hediye edildi ve çekilen hatıra fotoğrafı sonrası ziyaret sona erdi.

ASKF'den MHP'ye ziyaret

ASKF'den MHP'ye ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber