Cahit Erdem: "Biz satan değil yapan olma düşüncesindeyiz"

ASKF Başkanı Cahit Erdem Haber61 TV'de canlı yayına katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

Cahit Erdem: "Biz satan değil yapan olma düşüncesindeyiz"

ASKF Başkan Cahit Erdem 1 Mayıs’ta yapılacak seçimli Genel Kurul öncesinde Haber61 TV’de canlı yayına katılarak önemli açıklamalarda bulundu.


Başkan Cahit Erdem şu ifadeleri kullandı;

Bir kurumsal yapıda bir siyasetin duyumu bize kadar gelmedi gelse zaten bunu kamuoyu ile paylaşırız. Bakanımızla devamlı görüştük. Diyaloglarımız sürüyor. ASKF’nin davet edildiği bütün etkinliklere hiç kimseyi ayırt etmeden gidiyoruz.  


BİZ SATAN DEĞİL YAPAN OLMA DÜŞÜNCESİNDEYİZ

3 Yıllık görev süremiz için çok projelere imza attı. Bin 500 ihtiyaçlı sporcumuzu giydirdik. Sağlık konusunda devrim yapıldı. İlk yardım kursları açtık. Gelecekte özellikle tesisler konusunda bir hamle yapacağız. En önemli zamanımızı alacak konu tesisler olacak. Trabzon’un güneyine 4 tane futbol sahası. Semt sahaları yapılacak. Yerleri belli ihale aşamasına geldi. Ankara’da Yavuz Selim konusunda çalışma yapacağız. Sokak futbolu konusunda çalışmalarımız var. Kısa metrajlı bir film yapmak istiyoruz. Yavuz Selim stadının yakınında bir tane amatör evi yapacağız. Maçlar izlenecek, toplantı salonu olacak. Bunu ASKF’ye maç edeceğiz. Yarı parasının ödeneğini hazırladık. Biz satan değil yapan olma düşüncesindeyiz. Trabzon’daki gelişim kulüplerinde bir tane parasız antrenör koyacağız.. Tamamen ASKF tarafından karşılanacak. Spor malzemeleri de ASKF’den karşılanacak. Yavuz Selim konusunda tüm Trabzon’un katılacağı bir kampanya yapacağız.

PARAVAN KULÜP OLMAZ

Paravan kulüp olmaz, her şey yasaldır. Çamur at izi kalsın misali bunları konuşmamak lazım. Trabzon’da yaşıyoruz. İspat etmeyen konusunda farklı şeyler söylenebilir. Cumhuriyet savcıları var. Duyumlarla bu işler olmaz. Kulüp ekonomik sıkıntı yaşar faaliyetini durdurur, sonra sponsor bulur destek bulur faaliyetine devam eder. Bu iddialar tamamen asılsızdır. Bu iddiaları ortaya atanlar gidecekler devletin kurumları var. Başvuracaklar. Ben bu tür eleştirilerin seçim satında yapıldığını düşünüyorum ve bir tarafa yazıyorum. ASKF bir yere para geliyor birisine veriyor diye bir aktarma yok. Bir kulüp yardım alacaksa Gençlik Spor kanalıyla yazısını yazıyor ve yardım o kulübe geliyor. ASKF ile bir bağlantısı yok.

EKİBİMDEN MEMNUNUM

Ben ekibimden memnunum. 1-2 tane değişim olabilir. Onun dışında listemde bir değişiklik düşünmüyorum. Biz 8 saatimizi bu işe veriyoruz. Seçimle ilgili bir düşüncem yok. Trabzon küçük yer sevgi kaybetmeyelim diye düşünüyorum. Eğer bir müdahale olsa çıkarım bunu paylaşırım. Ben olduğum müddetçe buraya girmedi, benden sonrada girmeyecektir. Ben hiçbir şeyden pişman olmadım. Ben bardağın hep dolu tarafından bakıyorum. Basından, siyasilerden bize katkı yapacakların sayısını artırmak lazım. Ben neyse hayırlısı onun olması taraftarıyım. Kaybeden arkadaşımda bir şey kaybetmiş değildir.

DELEGELERE ÇAĞRI

Biz özverili ve samimi bir şekilde bu işi yapmaya çalıştık. Yaptığımıza da inanıyoruz. Yaptıklarımızı görenlerin bize katkı sağlamasını istiyoruz. Rakibimize de başarılar diliyorum. Yeni şevk ve heyecanla aynı şekilde yoluma devam etmek istiyorum.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler