Arvinliler'den Başkan Genç'e ziyaret

Trabzon Artvinliler Derneği başkan ve yönetimi Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti.

Arvinliler'den Başkan Genç'e ziyaret

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve yönetim kurulu üyeleri Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç’i yeni belediye binasındaki makamında ziyaret etti. Ortahisar Belediyesi yeni binasının şehre hayırlar getirmesi  temennisinde bulunan başkan Külekçi “Değerli başkanımız sağ-olsun güzel hizmetleri ve her kesime  kapılarını açık tutmasıyla gönüllerde ayrı bir yer kazandı. Kendisine yeni dönem de başarılar diliyoruz” dedi.

YETER Kİ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMAYALIM

Trabzon’da yerleşik olarak yaşayan 6 bine yakın Artvinlinin yaşadığını 2 bine yakında KTÜ’de öğrenci olduğunu  ifade eden Trabzon Artvinliler Derneği  Başkanı Ahmet Külekçi şunları söyledi: “ Trabzonlu- Gümüşhaneli-Bayburtlu-Rizeli-Artvinli aynı tavanın balıklarıyız. Karadeniz Bölgesinin bize sunduğu nimetlerden en güzel şekilde faydalanmalı asla birlik ve beraberliğimizi bozmamalıyız” Artvinli hemşerilerinin  ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç dernek başkan ve yönetimine teşekkür etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber