Artvin Spor Kulübünden AGC’ye Ziyaret

Artvin Spor Kulübü Başkanı İrfan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Artvin Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.   İlimizde faaliyetlerini sürdüren Artvin Spor Kulübü kurum ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Artvin Spor Kulübü Yönetimi son olarak Artvi

Artvin Spor Kulübünden AGC’ye Ziyaret
Artvin Spor Kulübü Başkanı İrfan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Artvin Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
 
İlimizde faaliyetlerini sürdüren Artvin Spor Kulübü kurum ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Artvin Spor Kulübü Yönetimi son olarak Artvin Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Ziyarete Artvin Spor Kulübü Başkan Vekili İrfan Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri, Cihat Uzun, Hakan Ermiş, Göksel Sönmez, Nurettin Albayrak, Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan’ı ve yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Erer ve Orhan Sevinç katıldı. Kulüp Başkan vekili İrfan Yıldırım burada yaptığı açıklamada, faaliyetlerimizi Artvin halkıyla paylaşan basın çalışanları adına Artvin Gazeteciler Cemiyetini sizlerin şahsında ziyaret etmek istedik. Biz sosyal sorumluluk projesi kapsamında Artvin’de sporun gelişmesi için bir şeyler yapmak uğruna yola koyulduk. Kimimiz dükkanını kapatıp buraya gelirken kimimizde yoğun iş temposundan fedakarlık edip kulüp çalışmalarını yürüttük. Kimseden teşekkür beklemiyoruz. Malum Artvin her konuda mağdur olan bir olduğu gibi sporda da oldukça mağdur biz kulüp olarak güzel işler yapmamın beşindeyiz.  Bu anlamda sizlerin bizlere verdiği destekler yok sayamayız bu anlamda kulüp yönetimi olarak Artvin’de faaliyet gösteren basın mensupları olarak teşekkür ziyarettin de bulunduk”  dedi.
Dernek başkanı Zeki Alkan ise, Artvin Spor Kulübünün çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Oldukça önemli bir görev üstlenmişsiniz  durumdasınız elimizden geldikçe sizlere katkı sağlamak bizi de mutlu eder dedi.
 
Daha sonra Artvin Spor Kulübü Yönetim kurulu üyesi Cihat Uzun dernek başkanı Zeki Alkan’a plaket takdiminde bulundu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber