Arsin'de maskeli hırsızlar market soydu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Arsin ilçesi Yalı Mahallesinde bulunan Hüseyin Şahin’e ait markete kimliği belirsiz yüzü maskeli hırsızlar gece 03:30’da girerek çok sayıda sigara ve kasada bulunan paraları alarak kayıplara karıştı. Marketin kapısını

Arsin'de maskeli hırsızlar market soydu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Arsin ilçesi Yalı Mahallesinde bulunan Hüseyin Şahin’e ait markete kimliği belirsiz yüzü maskeli hırsızlar gece 03:30’da girerek çok sayıda sigara ve kasada bulunan paraları alarak kayıplara karıştı. Marketin kapısını özel bir yöntem ile açan hırsızlar, ilk olarak içeride bulunan sigara tezgahına tadandılar. Markete ait poşetlere doldurdukları sigaralardan sonra kasada bulunan paraları da alan yüzü maskeli hırsızlar kayıplara karıştı. Olay yerine Arsin İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri gelerek inceleme başlattı. 

Haber : Şükrü Üçüncü

Videosunu izle...

20150812233310.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler