Arsin OSB'de imar Barışı toplantısı

Arsin OSB’de İmar Barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Arsin OSB'de imar Barışı toplantısı

Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı işbirliği ile gerçekleştirilen “OSB’lerde İmar Barışı” konulu bilgilendirme toplantısı Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Alt Yapı Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Mustafa Yetim’in sunumuyla organize sanayi bölge müdürlüğünde yapıldı.

Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Alt Yapı Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Mustafa Yetim tarafından yapılan sunumda katılımcılara, düzenlemenin içeriği, düzenlemeden kimlerin faydalanabileceği ve nasıl başvuru yapabilecekleri konularında bilgiler aktarıldı.

Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ise yaptığı konuşmada sorunlara sadece bugün değil her zaman çözüm bulmak için sanayicilerin yanında olduklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler