Arkadaşının eşi ile kaçan imam için karar çıktı

Arkadaşının eşi 2 çocuk annesi Funda Ş. ile kaçan 43 yaşındaki imam Mustafa T., Diyanet İşleri Başkanlığı’nca meslekten ihraç edildi.

Arkadaşının eşi ile kaçan imam için karar çıktı
 
Arkadaşının eşi ile kaçan imam için karar çıktı
 
BURSA’nın İznik ilçesinde Elbeyli Köyü’nde imamlık yaparken arkadaşının eşi2 çocuk annesi Funda Ş. ile kaçan 43 yaşındaki Mustafa T., Diyanet İşleri Başkanlığı’nca meslekten ihraç edildi.
 
İznik İlçesi’nde 2 çocuk babası imam Mustafa T. iddiaya göre geçen Eylül ayında arkadaşı M.Ş.’nin eşi F.Ş.’yi kaçırdı. Bunu öğrenen 2 çocuk babası M.Ş., Aile Mahkemesi’ne açtığı dava sonucu eşinden boşanırken Mustafa T. hakkında Diyanet işleri Başkanlığı Teftiş Kurulu’nca soruşturma başlatıldı.
 
Bursa’ya gelen ve incelemelerde bulunan müfettişlerin raporu sonucu Mustafa T. meslekten ihraç edildi.Olayın duyulması ardından eşi ve iki çocuğu ile Bursa’dan ayrılan Mustafa T.’nin, kaçırıp dini nikah ile birlikte yaşadığı öne sürülen F.Ş.’yi ise genç kadının akrabalarına bıraktığı ifade edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler